Colormat Classic, Velsen - The Netherlands

The Daalimpex skybox is part of a sustainable extension of the existing refrigeration and freezer building belonging to this company in Velsen. A skybox has been built as an eye-catcher on the corner of the freezer building and it boasts views over the North Sea channel. The skybox is used as a place for meetings and lunch.

Discover Colormat Classic
reference

Information

More information about the reference is available below.

Product group Façade panel

Product type Colormat Classic

Project type Industrial

Construction year 2015

Main colour H404 Charcoal

Address Velsen – The Netherlands

Architect Evers Partners (NL)

Inspiration

This reference has Colormat Classic as its main product

The Colormat Classic Charcoal façade panel was used to achieve this design. This gives a cool and stylish contrast when illuminated with the LED lighting on the side of the building.

Product page