Colormat Classic, Velsen - Nederland

De skybox van Daalimpex maakt deel uit van een duurzame uitbreiding van het bestaande koel- en vrieshuis van het bedrijf in Velsen. Als eyecatcher is er een skybox op de hoek van het vrieshuis gebouwd vanwaar over het Noordzeekanaal gekeken kan worden. De skybox wordt gebruikt als vergader & lunchruimte.

Ontdek Colormat Classic
referentie

Informatie

Meer informatie over de referentie kan u hier terugvinden.

Product groep Gevelplaten

Product type Colormat Classic

Project type Industrieel

Jaar van constructie 2015

Hoofdkleur H404 Charcoal

Adres Velsen – Nederland

Architect Evers Partners (NL)

Inspiratie

Deze referentie heeft Colormat Classic als hoofdproduct

De Colormat Classic Charcoal gevelplaat is gebruikt voor de realisatie van dit ontwerp. Het geeft een koel en strak contrast t.o.v. de oplichtende ledverlichting aan de zijkant van het gebouw.

Product pagina