Ornimat, Stembert - België

Het rusthuis is bestemd om 153 bewoners van de nodige zorgen te kunnen voorzien. Bij het ontwerp is de bouwhoogte beperkt gebleven. Daarbij is er rekening gehouden met de omringende huizen. In de kelderruimte zijn de nodige technische lokalen en dienstlokalen ondergebracht. Het rusthuis is opgebouwd rond een centrale tuin waarop de verschillende verkeersstromen, kamers en gemeenschappelijke ruimten van het rusthuis uitkomen. Een tweede tuin voor revalidatie of kinesitherapiesessies ligt ten oosten van het gebouw. Er is gebruikgemaakt van het natuurlijke reliëf van de site om de zones met gevaar voor oververhitting tegen de zon te beschermen.

Ontdek Ornimat
referentie

Informatie

Meer informatie over de referentie kan u hier terugvinden.

Product groep Gevelplaten

Product type Ornimat

Project type Residentieel

Jaar van constructie 2014

Hoofdkleur RAL 8014, Ral 8007 en RAL 1019

Adres Stembert – België

Architect Altiplan & Creative Architecture

Inspiratie

Deze referentie heeft Ornimat als hoofdproduct

Bij realisatie van dit project is er gebruik gemaakt van drie inspiration kleuren van het Ornimat assortiment. Hierbij is de basistint ( RAL8007) perfect afgestemd met de RAL kleur van de ramen. De wanden van de terrassen zijn afgewerkt met Ornimat gevelplaten om een contrast met de witte stukwerk te verkrijgen.

Product pagina